AS BURGER

AS BURGER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 223 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij AS burger. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 19:45 Prima eten zoals altijd!!!
28 apr 2022 om 17:26 I placed an order, it said it’s gonna be delivered in an hour at 1:45 pm then later came a notification that it changed to 1:55pm. I called the restaurant and they didn’t even get my order, so I was waiting an other 50 minutes The food was ok.
2 apr 2022 om 8:48 The quality was inferior compared to previous times. The flavours were not as sharp and strong as always in general. Also Zoghali Burger's bread was not quite fresh.
31 mrt 2022 om 20:41 Prima én vriendelijk... zoals altijd!!!
21 mrt 2022 om 21:30 Eerste x pizza besteld afgehaald Was lekker goed..
5 feb 2022 om 8:24 Helaas. Pizza had deze keer een te dikke bodem, waardoor hij erg taai was.
5 jan 2022 om 20:24 Top eten zoals altijd!!!
23 dec 2021 om 17:54 Everything was cold and not like before. It was tasteless.
4 dec 2021 om 16:03 Bezorging duurde lang, burgers waren ook niet duidelijk ingepakt waardoor er gezocht moest worden welke burgers nou bij wie hoorde. Burgers waren wel lekker.
27 nov 2021 om 23:39 My order never arrived.
26 nov 2021 om 17:17 Ordered a vegan burger with fries. The burger was bad. Two slices of tomatoes and salad. Super dry, no sauce, onion or cheese… why? The fries with spices are good.